Chef de Partie cuisine
Relais & Châteaux
Charolles , FR
il y a 15j

Company

Frédéric and Anne Doucet took over the family restaurant in Charolles, in the south of Burgundy. Between Romanesque churches and wooded areas, the Hôtel de la Poste is a beautiful village manor next to a river, with welcoming and refined rooms for an overnight or weekend stay in the countryside.

But it is the restaurant that is the centre of attention, carried by the generous and creative cuisine of Frédéric Doucet.

On the terrace or in the contemporary and sleekly designed dining room, the chef revisits regional dishes such as the Charolais ox tail gnocchi with black truffle and Dijon mustard broth.

Highly colourful dishes are accompanied by fine Burgundy and Mâconnais wines.

Job Description

Nous recherchons pour la brasserie à Charolles un(e) chef de partie.

Poste à pourvoir tout de suite.

Merci d'adresser votre CV et lettre de motivation à reservation maison-doucet.com

Profile

Qualité requise pour ce poste :

  • une forte motivation
  • un sens de la discipline
  • aptitudes à travailler en équipe
  • expérience exigé
  • dynamique, volontaire, passionné
  • Français

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